grigorovi написа:При мен с бюста нещата стоят супер! Е, не е кой знае каква приликата с преди (9,8 гала земно притегляне все пак са си 9,8 гала земно притегляне - какво да се прави). Но съм повече от щастлива, че от Е свалих на 2Д, а сега съм Д. Като кърмех вече нямаше палатка на пазара, която да ми стане, така че сега ми е по-добре.
Момичета, имате специални поздрави от Доктора, днес бяхме с малката там и ми разясни как да провеждам с ансол и на нея детокса. До сега тя го е правила 3-4 пъти, но не смеех да дам ансол.
Иска, с тая палатка ........

.... макар да знам, че хич не е смешно. Само като се сетя какъв срам брах като сложих първия си сутиен на 13 или 14 години.....
Кажи какво е казал док за детокса при деца? При всяко едно положение ще е полезно и ще го добавим в обобщената.
Смехурко написа:Чери, тези отоци може ли да са свързани с консумация на солени храни. Опитай да изключиш солта напълно, просто за да видиш как ще си.
Томи, знам че е от солта..... и тук съм много несериозна. Нито съм я спряла, нито ограничила. Определено има някои неща в начина ми на живот, които трябва сериозно да променя. Солта е едно от тях.
npopova написа:Момичета благодаря ви за отговорите
Аз си мислех, че не е хубаво да се правят последователни детокси и си мислех да пропусна април а направо май
Извинете за невежестовото ми но какви са тези тампони със ребърна вода

Обикновен тампон напоен със сребърна вода ли? Ми той като се надуе успявате ли да си го сложите

Няма проблеми със серийните детокси. Никакви даже. Единствено трябва психически да се настроиш. А тампоните със сребърна вода са си най-обикновени тампони, но напоени със сребърна вода. Ако си вземеш от малкия размер, то няма да имаш проблеми с поставянето им след като ги навлажниш.
Sladka Debelanka написа:Охх, утре имам важен ангажимент. Много съм се притеснила. Имам още няколко неща да довърша, а малкия не ме оставя. За капак трябва и да зготвя. Много съм се изнервила напоследък.

И резултата е налице - натъпках се със сладко.

Суити, и аз си бях цяла седмица с децата вкъщи. Нали дъщеря ми беше болна. Честно казано ми беше страхотно, защото от много време не бях оставала сама с тях за толкова дълго време. Едва тази вечер се замислих дали мога отново само това да правя както 6-е години майчинство, които имах.....

От друга срана синът ми е втори клас, дъщеря ми е на почти 5 години и са безкрайно самостоятелни. Особено в сравнение с 2-3 годишни деца и мисля, че няма от какво да се оплаквам. Знаеш ли, наскоро синът ми учиха по четене стихотворението "Мама" на Валери Петров. За домашно имаха да препишат в тетрадката си за работа в клас куплета от стихотворението, който най-много им допада. И какво мислиш, че е приписал Коко?!?!

Ето това:
Когато порасна ,
ще направя така,
че тя да не работи
през целия ден...
или нека работи,
но нещо при мен!
Ето цялото стихотворение.