Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от cvety_rz »

Чери, хубава си на снимката.Пожелавам ти от сърце да постигнеш мечтаните килограми.Но като приятел да ти кажа и в момента си много хубава.Имаш страхотно излъчване :425
И така срам не срам се усмелявам да попитам.Какво става с бюста ви като отслабвате?Сутиените ми станаха големи.А това беше единственото хубаво нещо, което ми се случи с качените килограми :328 Защо първо от там :126
За плодово оризовите и аз нещо ги позарязах.То и за това не смъквам през месеца.Добре, че поне сваленото от детокса си стои.Отдругата седмица се навивам пак да ги започвам, че лятото пак ще ме свари неподготвена :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ООО, сладка, виждам те :1028
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
npopova

Мнение от npopova »

Здравейте момичета :) Да ви се отчета и аз и да питам като минали през много детокси :)

Та праих детокс с цитруси понеделник и вторник. Самите два дена изкарах ок. Сряда захраних както си пише на обед картофена салата и морквена, вечеря сирене и пак морковена салата. Но вчера вече като можех да ям всичко и непрекъснато бях гладна. И да си призная хапвах честичко. Резулата е, че сваленото 1,5 кило си се лепна пак на мен. Но не е това проблема. Имам кожни проблеми и по време на детокса кожата ми беше супер, но от вчера е ужасна пак :( Появи ми се и някакво ужасно вагинално течение. Дали има връзка или и аз не знам вече какво. Моля кажете вие как сте след детокс относно проблемните си неща, засилват ли се или изчезват при вас напълно. Благодаря ви предварително

Що се отнася до сутиена и моят се поизпразни :cry:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

npopova написа:Здравейте момичета :) Да ви се отчета и аз и да питам като минали през много детокси :)

Та праих детокс с цитруси понеделник и вторник. Самите два дена изкарах ок. Сряда захраних както си пише на обед картофена салата и морквена, вечеря сирене и пак морковена салата. Но вчера вече като можех да ям всичко и непрекъснато бях гладна. И да си призная хапвах честичко. Резулата е, че сваленото 1,5 кило си се лепна пак на мен. Но не е това проблема. Имам кожни проблеми и по време на детокса кожата ми беше супер, но от вчера е ужасна пак :( Появи ми се и някакво ужасно вагинално течение. Дали има връзка или и аз не знам вече какво. Моля кажете вие как сте след детокс относно проблемните си неща, засилват ли се или изчезват при вас напълно. Благодаря ви предварително

Що се отнася до сутиена и моят се поизпразни :cry:
Здравей. Трябва да ти кажа, че и при мене след свършването на детокса има момент на връщане на проблемните симптоми. От друга страна обаче, след като съм правила детокси серийно, трябва да ти кажа, че по някое време тези неща се решават. Ето какво имам предвид: регулирането на МЦ. Стана след едни серийни и напълно стриктни 10-ина детокса. Хемороиди: не са изчезнали напълно. Разбира се по време на детокс, въобще не ги усещам, но и в останалото време вече почти не ме притесняват, т.е. симптомите им отслабват. Очаквам пълна оправия ако бъда още известно време сериозна. Вестибуларният ми проблем: това е нещото, което още ме притеснява. Интересното е, че докато съм на детокс, имам по-засилени световъртежи, а след като се захраня - отслабват. Веднъж попитах док какво да правя и той ми отговори: "Голям проблем - голямо гладуване иска". Аз си направих изводите. :)

Вагиналното течение пробвай с тампоните със сребърна вода - има много добри отзвуци от тях. Що се отнася до кожата, моята не е проблемна. Но пък ми се подуват очите сутрин след сън. Тези отоци ги няма докато детоксвам и се появяват непосредствено на сутринта след захранващия ден. Което ме навежда на мисълта, че..... някоя от храните ми прави проблем. Дали не е това причината и за лошото състояние на твоята кожа?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Аййде и аз на всяка манджа меродия - надявам се да не се приеме за спам.
За хемороидите - яки дози овесени ядки (всекидневно) ме оправиха, но искаше много търпение и след 8-10 месеца вече нямаше следа от тях. по мои наблюдения се появяват около Нова година, Коледа... когато ям неконтрулируемо :1062
За тампоните със сребърна вода - ако хванеш в началото по-бързо минава. Много важо е и да спреш категорично всички сладко, което приемаш. Захар, шоколад, карамел.... колкото можеш! Аз за седмица бях спряла дори мед да ям, и всяка вечре си лягах със сребърната вода. След около седмица проблемът отшумя. Все пак съм сигурна, че една диетка без житни и млечни бързо ще оправи проблема, не знам защо тогава не го направих :1044
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
npopova

Мнение от npopova »

Момичета благодаря ви за отговорите
Аз си мислех, че не е хубаво да се правят последователни детокси и си мислех да пропусна април а направо май
Но явно не е правилно така

Изполях се със соден разтвор и сърбежа малко затихна
Извинете за невежестовото ми но какви са тези тампони със ребърна вода :1044 Обикновен тампон напоен със сребърна вода ли? Ми той като се надуе успявате ли да си го сложите :oops:
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Охх, утре имам важен ангажимент. Много съм се притеснила. Имам още няколко неща да довърша, а малкия не ме оставя. За капак трябва и да зготвя. Много съм се изнервила напоследък. :126 :1069 И резултата е налице - натъпках се със сладко. :328
Смехурко

Мнение от Смехурко »

npopova, аз съм със сериозно течение от години. Но за 5 детокса, забелязвам доста намаляване на количеството и дните на появяване. Първия и втория детокс (за трите дни) течението беше като река, после отслабваше. Сладко почти не ям вече. Но съм чувала, че гъбичките се хранят и от сладко и от солено.

Чери, тези отоци може ли да са свързани с консумация на солени храни. Опитай да изключиш солта напълно, просто за да видиш как ще си.

За сутиена не ми се мисли, но за съжаление това е част от дебелеенето. Сутиените са ми големи, бюста намаля и увисна. Но да свалим килцата, пък ще го мисля него.

Утре съм на кафяв ориз и портокали. Някой желаещ да ми прави компания :) ?
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

При мен с бюста нещата стоят супер! Е, не е кой знае каква приликата с преди (9,8 гала земно притегляне все пак са си 9,8 гала земно притегляне - какво да се прави). Но съм повече от щастлива, че от Е свалих на 2Д, а сега съм Д. Като кърмех вече нямаше палатка на пазара, която да ми стане, така че сега ми е по-добре. :1062
Момичета, имате специални поздрави от Доктора, днес бяхме с малката там и ми разясни как да провеждам с ансол и на нея детокса. До сега тя го е правила 3-4 пъти, но не смеех да дам ансол.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

grigorovi написа:При мен с бюста нещата стоят супер! Е, не е кой знае каква приликата с преди (9,8 гала земно притегляне все пак са си 9,8 гала земно притегляне - какво да се прави). Но съм повече от щастлива, че от Е свалих на 2Д, а сега съм Д. Като кърмех вече нямаше палатка на пазара, която да ми стане, така че сега ми е по-добре. :1062
Момичета, имате специални поздрави от Доктора, днес бяхме с малката там и ми разясни как да провеждам с ансол и на нея детокса. До сега тя го е правила 3-4 пъти, но не смеех да дам ансол.
:1062 :1062 :1062 Иска, с тая палатка ........ :955 :955 .... макар да знам, че хич не е смешно. Само като се сетя какъв срам брах като сложих първия си сутиен на 13 или 14 години.....

Кажи какво е казал док за детокса при деца? При всяко едно положение ще е полезно и ще го добавим в обобщената.
Смехурко написа:Чери, тези отоци може ли да са свързани с консумация на солени храни. Опитай да изключиш солта напълно, просто за да видиш как ще си.
Томи, знам че е от солта..... и тук съм много несериозна. Нито съм я спряла, нито ограничила. Определено има някои неща в начина ми на живот, които трябва сериозно да променя. Солта е едно от тях.
npopova написа:Момичета благодаря ви за отговорите
Аз си мислех, че не е хубаво да се правят последователни детокси и си мислех да пропусна април а направо май
Извинете за невежестовото ми но какви са тези тампони със ребърна вода :1044 Обикновен тампон напоен със сребърна вода ли? Ми той като се надуе успявате ли да си го сложите :oops:
Няма проблеми със серийните детокси. Никакви даже. Единствено трябва психически да се настроиш. А тампоните със сребърна вода са си най-обикновени тампони, но напоени със сребърна вода. Ако си вземеш от малкия размер, то няма да имаш проблеми с поставянето им след като ги навлажниш.
Sladka Debelanka написа:Охх, утре имам важен ангажимент. Много съм се притеснила. Имам още няколко неща да довърша, а малкия не ме оставя. За капак трябва и да зготвя. Много съм се изнервила напоследък. :126 :1069 И резултата е налице - натъпках се със сладко. :328
Суити, и аз си бях цяла седмица с децата вкъщи. Нали дъщеря ми беше болна. Честно казано ми беше страхотно, защото от много време не бях оставала сама с тях за толкова дълго време. Едва тази вечер се замислих дали мога отново само това да правя както 6-е години майчинство, които имах..... :1044 :1044 От друга срана синът ми е втори клас, дъщеря ми е на почти 5 години и са безкрайно самостоятелни. Особено в сравнение с 2-3 годишни деца и мисля, че няма от какво да се оплаквам. Знаеш ли, наскоро синът ми учиха по четене стихотворението "Мама" на Валери Петров. За домашно имаха да препишат в тетрадката си за работа в клас куплета от стихотворението, който най-много им допада. И какво мислиш, че е приписал Коко?!?! :???: Ето това:

Когато порасна ,
ще направя така,
че тя да не работи
през целия ден...
или нека работи,
но нещо при мен!

Ето цялото стихотворение.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Ха ха ха, Чери, момчето ти си знае! Колко сладко, че точно тази част е преписал! Муцнка!
За детокса при 2 годишни деца Док каза, че до 1 чаена лъжичка няма проблем. Аз го питайх, защото последните 4 пъти Калина се оправя само и едийнствено с глад (явно се е паднала на мене - Цецо като е болен изяжда света). Лошото е, че тя свали поне 2 килограма от декември и това много ме притесняваше. Оказа се, СЛАВА БОГУ, че детенце си е наред. Просто слуша организма си. Винаги съм казвала, че когато се вслушваме в тялото си живеем по-добре, а ето и поредния пример за това. Тя не яде, не яде по 4-5 дена, докато на мен ми омръзне да тикам лъжицата и я оставя на ябълки и киви например. Изкарва един ден така и на втория запова да става дори от леглото.
Заключено