МЯСТО за сладки разговори през 2020

Свобода на словото
Заключено
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Re: МЯСТО за сладки разговори през 2020

Мнение от ellis_stoyanova »

Нелка,радвам се,че си една идея по-спокойна,поне така усещам от написаното.Хайде...и аз се надявам вече всички да се оправим и да пишем за нови места,хубави срещи и приятни изживявания...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Аз минавам съвсем набързо, защото в момента точно нямам време, но искам да се присъединя към пожеланието на Нелката с цялото си сърце:
Нели написа: 11 Авг 2020, 21:35 Хайде всички да оздравяваме и да се оправяме, а? Какво ще кажете? Да минават всички тези простотии и да се видим някъде всички заедно весели, здрави и спокойни!
Ели, :922 :922 :922 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мили мои :940 :940 :940 мецанки :923 :922

Прегръщам ви, обичам ви, целувам ви :329

И не, не съм друсана, нито съм напушена, просто съм убедена, че

ЛЮБОВТА ЛЕКУВА ВСИЧКО :222 :954

И така, обичам ви, обичам ви, обичам ви - поотделно всяка една от вас и всички заедно!

Добре, че ви има. Честно! Добре, че го има този форум. Това малко Оазисче на Приятелството.

И да, има астрологическа конфигурация в момента, която носи много напрежение и беди, на много хора.

Само че ние не сме жертви, нали? Отказваме да се възприемаме за слаби и жертвени агнета! Ще Живеем.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, аз съм в болница и нямам диагноза. Засега е ясно, че нямам К-19, няма неврологични данни за миастения и хормоните на щитовидната жлеза са добре.
Но съм зле и не е ясно защо.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Нели написа: 15 Авг 2020, 12:30 Момичета, аз съм в болница и нямам диагноза. Засега е ясно, че нямам К-19, няма неврологични данни за миастения и хормоните на щитовидната жлеза са добре.
Но съм зле и не е ясно защо.
Нели, :940 :940 :940!
Стискам палци нещата скоро да се изяснят!
Пиши когато имаш възможност, за да ни държиш в течение, моля те!
Може малко по-бавно, но нещата ще се оправят, сигурна съм!
Изпращам ти цялата си морална и емоционална подкрепа!
:922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Нели, прегръщам те силно!
Дано всичко се изясни! Имаш вече две добри новини, даже три 😀 , значи нещата отиват на добре. Пиши как си! Мисля те!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Нели, прегръщам те :922
Щом си в болница явно си се чувствала доста зле. Пиши какво става. Поне знаеш какво не е, но не знам колко това те успокоява. Надявам се скоро да се знае каква е причината.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Нелка,прегръдки и от мен....нека всичко е наред,ще чакаме да пишеш...
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Нелка, силно и неприятно се изненадах, че си в болница. Не съм го очаквала. По-скоро чаках да ти мине прегледа при ендокринолога на 20-и, за да се разбере има ли проблем с щитовидната.

От друга страна симптомите, които беше описала в преден постинг:

Нели написа: 10 Авг 2020, 16:57 Да, Чери, имам и други симптоми и те са много неприятни - замайване, липса на сила, шум в ушите, сърцебиене, треперене, ту неистово потене, ту температура около 37-37,4, запек, качих 3-4 кг. Последните два не ме притесняват кой-знае колко, но останалите... Голям ужас е!
и по-специално първите три ми напомниха моето заболяване от 2007 година, което ме вкарва 2 пъти в болница тогава. Един изкаран почти безсимптомно грип възпали средното ми ухо, след него вестибуларния апарат и ми докара Мениероподобен синдром: замайване, световъртеж, двойно виждане, нистагъм, силна умора и отпадналост, неспособност за концентрация, отсъствие на фина моторика, загуба на тонус, настроение, депресия, тревожност....

Наистина Цони е права, че сега знаеш, че не е ковид, не е щитовидната и отсъстват обективни критерии за поставяне на диагноза миастения. И това наистина е добра новина, макар да знам, че в момента едва ли го приемаш с облекчение, т.к. не се чувстваш добре. Все си мисля, че при теб има силно психическо пренапрежение. Може би дори бърнаут.

Чакам да пишеш отново. С теб съм, каквото и да става. А аз мисля, че не става нещо сериозно.

Спокойна нощ на всички. Пътувахме тия дни с Бела. И сега пак сме на път, та не мога да се събера да пиша. Но всичко предстои.

:923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Нелка, много тъжно изненадана съм и аз. Изобщо не очаквах такъв неприятен развой при теб. Да се почувстваш толкова зле, че да влезеш в болница. От друга страна, там ще получиш адекватна грижа /искрено се надявам на това!/, компетентно мнение и диагноза, за да знаеш какви мерки ще предприемеш занапред. Включвам те в молитвите си и ти изпращам цялата си положителна енергия. С теб съм, прегръщам те топло, приятелко, ще се пребориш и този път, ще се справиш :922 :922 :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Момичета, трудно ми е да пиша и да чета, но Чери може да ви кажа как съм. Мога да говоря по телефона
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Заключено