Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от valrus »

Честит празник на всички!Това е празник,който не само именниците празнуват.Толкова му се радвам,събираме се моето семейство,мама и татко,брат ми и сем му,и баба.Много е весело и ни подготвя с пълна сила за предстоящата Коледа.Ах,как обичам този празник,за такива моменти живея,момичетаа! :954 :954 :954
emi-1

Мнение от emi-1 »

Drebno_dupe написа:Здравейте и от мен,

и ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН [img]http://biskvitka.net/uploads/posts/2011 ... 3322_8.jpg[/img]

пожелавам от все сърце на всички именници и празнуващи на този ден - да са здрави, щастливи, обичани и късметлии.

На всички останали желая Свети Никола Чудотворец [img]http://occultportal.com/art/sveti_nikolai_ikona.jpg[/img] да дби над тях.

Спокоен и усмихнат ден желая :940 :923 :329
СЛЕД ТОЛКОВА ХУБАВО ПОЖЕЛАНИЕ НИЩО ДРУГО НЕ МИ ОСТАВА,ОСВЕН ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ НЕГО...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И аз се присъединявам към ентусиазма на Валето и на Петя и честитя от сърце празника на всички! Докато четях вчера темата за Никулден, едно изречение ми направи много силно впечатление:

"...... но изпитал радостта да даваш, без никой да знае за това, без нищо да очакваш от това. " - става въпрос за св. Николай!

Пожелавам тази радост на всички вас! Нека познаем удовлетворението да даваме без обратна разписка!

Изображение
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Честит да ни е този хубав празник - Никулден !!!
Нека радостта ни и изобилието са нескончаеми, като рибата в морето !!!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

СТРАХОТНО
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Честит празник и от мен на всички,бъдете много здрави.
В тази връзка да кажа,Вики ми е болна от снощи,но мисля,че увладявам положението.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

И при нас кандидат рожденника е с температура, но мисля че за сега всичко е под контрол.Къде и как смятате да празнувате празниците?Ние за сега ще сме си в къщи, че с толкова деца е по трудно празнуването на друго място :1124
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:.Къде и как смятате да празнувате празниците?
Този въпрос предизвиква бурен смях у мен, защото си правехме едни планове, които не се усъществиха, но междувременно поканихме още 10-ина човека с нас, обаче още нямаме терен .... :221 :fan
Та ще видим дали няма да опънем палатките някъде навръх новата година :1062
Скорошно оздравяване на Сами, че 3 години не са шега работа! :222
valrus

Мнение от valrus »

Коледа,по принцип,караме на село с майка и татко и семейството на брат ми.Много е приятно,особено за детето.
Камината гори,Божи украсява елхата,ние вием сърмички и др вид ястия.Приятно е!
Ноооооо,тази година ,предвид положението ми,може и да си останем тримата вкъщи ,в Пловдив.Нека наближи,пък ще видим,че този тумбак ми създава известни неудобства.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

valrus, сетих се като бях бременна по празниците всички ме глезеха и ме караха да си опитвам всичко от трапезата.Определено в тия дни коремчето ми порастваше с една идея напред :1062
Скорошно оздравяване на Сами, че 3 години не са шега работа! :222
Дет се вика вече става мъж :plezya se
Вер, важното, че компанията е подсигурена а колкото за терена.....да права си място бол под открито небе :1062 :1062 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте Мецанки фиданки :940

Как сте днес? Как изкарахте празника?
Аз вчера се впуснах в едно голямо приключение - реших да си спазя традицията и да си направя трапезата за вчерта. И без друго до мама (тя беше именничка) нямаше как да се ходи - през седмицата много ми е трудно придвижването за такива празници, за това ги отлагаме за викендаааа. Та хукнах аз напазарувах - шаранче, и пъстърва, че мойто мъж шаран не яде...
и реших да го сготвя (шарана де) не мъжа ми :423 по рецептата на Иван Звездев, както показа онзи ден - с разрязването на рибата откъм гърба - може би сте го гледали... Ако не сте да знаете за човек който обикновенно си купува почистена риба еее меко казано силно изживяване :1062 .
Но като съм се захванала - както се казава в поговорката - Пени се не пеи ще го ядем... та и аз... след известна борба с него успях да постигна ефекта който се търсеше. Ще ви покажа снимка преди изпичането, че след това се замотах и чак след като го нарязах се сетих, че не го снимах :oops:
та ето го творението ми :221
Sharanche.jpg
Никулденски рибник
(71.91 KiB) Свалено 575 пъти
После направих салатки 2 двида - бутре банички че Гого каза яде ми се - как да му откажа :827 - и след това, както се завършва в приказките - яли, пили и се веселили :221

cvety_rz написа:И при нас кандидат рожденника е с температура, но мисля че за сега всичко е под контрол.Къде и как смятате да празнувате празниците?Ние за сега ще сме си в къщи, че с толкова деца е по трудно празнуването на друго място :1124
Цвети - дано детенце се размине и вскичко да е наред, а относно празниците - тази година съм решила да не странстваме никъде, да си останем вкъщи и да искараме спокойно, който иска да дойде е добре дошил, но немога за поредна година да си причиня такова мъчение... всички знаете за какво говоря, като трябва да се ходи някъде и сте с бебе навсичкото отгоре.
Та таз година мисля да ми е пол лежерно и да сме си вкъщи най-вече до :1155 :1160 :1162 :1177 :1167

леле как се разписах :oops:
пожелавам ви един прекрасен ден и с много положителни емоции :923 :923 :923
Заключено