Първа екскурзия с преспиване на малкия ученик!

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Първа екскурзия с преспиване на малкия ученик!

Мнение от cchery »

Ето, преди половин час Коки ми махаше от рейса, а аз му махах от улицата. Рейсът тръгна, а стъклата му бяха сякаш хиляди малки усмивки - бели и лъчезарни от малките личица допрели се до тях. От ръчичките, които махаха като че ли стана течение, а родителите се шегувахме с несмешни неща, опитвайки се да стопим буците в гърлата си. ДЕЦАТА НИ СА ГОЛЕМИ! ТОЛКОВА ГОЛЕМИ, ЧЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ СПЯТ БЕЗ НАС. Но не при баба и дядо! Не! Тази вечер те ще спят в хотел като големи , с тяхната госпожа и с приятелчетата им! ДЕЦАТА НИ ПРОСТО ПОРАСНАХА! МАМКА МУ........ и толкова ли време мина от този момент
Koki_nundjako.jpg
Коки е на 3 годинки.
(39.33 KiB) Свалено 380 пъти
до този момент
res_DSC04347.jpg
Коки на почти 8 години.
(113.26 KiB) Свалено 380 пъти
Ще ми е интересно да споделите опит......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Първа екскурзия с преспиване на малкия ученик!

Мнение от Мърмори »

Ей, ама тоя зет,сладък като мед! :1095
Чери,възхищавам ти се на смелостта! Честно! Аз не бих се решила. Може би защото си спомням и досега първата ми екскурзия,първото ми отделяне от мама,баба и дядо. БЯх на 6 и се разделихме за цели 10 дена. Имаше някакъв обмен на опит и нашата детска градина се пренесе за 10 дена в Панчарево,а децата от там дойдоха в нашата.За цели 10 дена. Това беше най-големият кошмар ,който трябваше да изживея на тази крехка възраст.Никой не ми каза къде отивам,никой не ме предупреди какво ме очаква там,никой не ме попита дали искам да отида.Просто един ден ни качиха на някакъв влак и тръгнахме.Голям рев беше,и до ден днешен си го спомням.Но...понякога родителите правят грешки.
Коси обаче вече е голям,истински мъж и със сигурност ще се забавлява добре. Не го мисли,сигурна съм,че като се върне ще ти разказва с радост за всичко.Освен това на тази възраст вече започват да мислят за гаджета,за щуротии...ей на-моя любовчия е само на 4 ама цели 2 гаджета има в градината,нали ми е красавец... :lol:
Публикувай отговор