Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от ellyto »

grigorovi написа:Накрая бабата ми кйаза, че нямам право да боледувам, че няма кой да върти къщата
Ей това ме възмути....така им е по-лесно за това така напътстват. винаги е по-лесно някой друг да се натовари с всички грижи и емоции, пък то на теб що трябва да ти се отразява негативно...тъпото е че човек като е болен не се интересува на този, който поема всички грижи какво му е. той няма право на това, няма право на онова....ама нали и ти си човек, няма как да не ти се отрази и тогава какво? твоето време кога ще дойде? На теб кой ще обръща внимание? Стягай ги там, не ги разглезвай, защото ще ти се качат на главата и ще почнат и да скачат отгоре...Стискай зъби, Исе. Много добре разбирам колко ти е трудно и със сигурност това, което си преживяла с колита е от нерви и напрежение, защото всички около теб те теглят и те правят на луда калинка.
Сега след като прочетох, какво са направили дечицата и се зарадвах. Определено са ти дали голяма доза положителна и зареждаща енергия, която да ти дава много сила да издържиш. Дръж се Исе, не се давай!
Линди,
lindorina написа:мале,мале,кой знае какви ухания са се разнасяли от мен
хихихи, голям смях :lol: :lol: И аз все си викам кво ли си мислят хората, като си слагам тампони с ракия в носа и ушите и после цялата мириша на ракия. Сигурно не им се връзва, че пиянствам от сутринта. :lol: :lol: :lol:
Закуската ти не е много такова, ъъъъ онакова прегрешение :lol: :lol: сегааа случва се на човек да си хапне хлебче и то в по-големи количества :lol: Аз например по някой път изяждам цял хляб за един ден :lol: :lol: ама като ми се яде си хапвам, кво да правя :lol: :lol:
Еми, дано се справите по-бързо с всички болестни нахалитети. :128 :128 :128 до последно. Бъди силна, всичко ще премине. Просто трябва време. Знам колко е неприятно като се влезе в кофти серия, но не трябва да падаме духом. Запали си аромалампа вкъщи с някое ароматно етерично масло и се отпусни за 5 минути. Това ще ти се отрази добре и ще презаредиш малко батерийките.
ellyto

Мнение от ellyto »

Забравих да ви разкажа за фирменото ни хелоуинско парти. Вчера деня с нощта се сля - от работа на курс по испански и след това на парти. Не бях с големи очаквания, понеделник...какво парти ще бъде в понеделник. Дааа само така си мислих. Заведението беше пълно, колегите ми бяха много готини и много се забавлявахме на маскировките. Аз бях като хавайка, имахме си Уилма, зомби, дракула, дух, клоун, пират... Нямам снимки все още да ви покажа, но всички бяха големи скици. Отпуснахме му края, завладяваме заведението. :lol: Спечелихме една бутилка уиски, направихме си фирмен танц с който да закриваме партитата ни, а също така и заведенията. :lol: :lol: Ей луди колеги са това ви казвам.
Днес всички гледат като 6 без 10. Половината дойдоха на обяд на работа, защото са си легнали след 4 часа. На мен пък седмицата ми се вижда вече много дълга. :lol: :lol: Как ще изкарам до петък не знам.
Междувременно сутринта трябваше да стана в 7.30 за да ходя на лекар и останах доволна от прегледа. 1-та киста, която миналия път се виждаше е изчезнала. Другата си е там, но е много мъничка и сега ще наблюдаваме какво ще се случва с нея и дали ще трябва да я пунктираме. Ако всичко е наред и е писано, скоро може и да започнем с процедурата. Ако е писано всичко ще се нареди. Ако ли не здраве да е. Сега съм щастлива, защото има някакво раздвижване към по-добро с тези кисти, а за останалите неща гледам да не мисля. Съсредоточавам се върху хубавите емоции и неща от ежедневието и ще се старая да взимам от всичко положително, което ми искача като възможност за да съм щастлива, усмихната и всичко да се нареди!
Целувам ви и ви :940 :940
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Е това е! Изпратих Цецо да го гипсират, Кали спи, бабата ме ядоса пак и се кротна и влизам да ви видя.
Линди, взимай Alium cepa 9ch по трички, бързо оправя водниста хрема! Дано бързо спре!
Ели, всичко се опарвя - ето! Много се радвам за теб! Ама чакам снимки, че аз тази година на въпроса "номер или лакомство" определено съм си избрала пълна програма от номера :)
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Малко спокойствие и за теб. Колкото по-малко показваш, че те ядосват околните, толкова по-малко ще те ядосват. Като виждат, че видимо не им се връзваш на глупостите и те ще престанат.
Снимки ще има, ама не знам кога :) Ще пусна някоя и друга снимка.
Ха дано това предвещава оправяне на ситуацията. Ама каквото такова. Или ще се оправи или ще стане още по-голяма лудница. :lol: :lol: ама няма да се предваме, нали??
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Исе, гледай си мъжа и детето а на бабата не и се връзвай.Аз също съм живяла и съм гледала стари хора (бабата и дядото на мъжа ми) .Целта е да не им обръщаш много внимание на приказките и действията.Едва ли бабата гледа нарочно да те дразни, просто с годините хората се променят и не се усещат много.Опитай се да гледаш по отвисоко на ситуацията.Както се пееше в една песен"...звездите са звезди, защото са високо.."
Ели, радвам се за теб :940
Момичета какво става с Чери :1044 Не се е вясвала скоро във форума :1199
Аз подадох жалба и се надявам поне да ми бъде намалена глобата.Ами, че за цял месец имаме ходена на ясла всичко на всичко 9 дена,а да ме глобяват за пълен работен месец не ми се струва коректно :523 Свързах се и с адвокат, но като цяло ми каза, че няма мърдане и ще се плаща :126
Линди, права си за храната.Тия дни от нерви се бухах с много сладко и освен, че ми стана още по нервно друго нищо не се случи.Макар, че е доста крайно и пресилено, но мога да кажа жива храна = на жив човек (спокоен, здрав и т.н.)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро момичета! Мравчо честит празник ! да ти е живи и здрави детенце :954 :824
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Здравейте мили момичета!

Отдавна не съм списвала при вас, но е една лудница покрай мен. Все още си ходя на работа и майка ми и близките се майтапят с мен, че ще родя бебето на работа :), но аз съм си такава .... По същия начин бях и с каката.
Надявам се като се кротна у нас да мога появявам по-често да отварям компа и да ви навестявам :).

Мрав4о да ти е живо и здраво детенцето! Весел празник му пожелавам!

Чао, хубав ден от мен!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :528
cvety_rz написа:Ами, че за цял месец имаме ходена на ясла всичко на всичко 9 дена
И то сигурно само до обяд. Цвети, търси си правата до дупка. Има вратички, сигурна съм :923
Линди :923 стискам палци цялата ситуация да се пренареди в твоя полза. Може пък всичко да е за добро и да започнеш работа на по-хубаво място :940 А вместо да нагъваш хляб като невиждала, хапвай по един инкасатор за закуска - хем не се дебелее /даже напротив/, хем не се самообвиняваш после, хем сметките по-малки /ама гледай да е нещо по-крехко, тъй де - да е "батко" за малката, не за теб :1028 /
Славея, ааа т.е. Бубе, честит ти кмет и от мен. Направи ли му вече списък? Сериозно - пожелавам му доволни избиратели и с кеф да си върши работата :923
Ели, Исе :923
Вер, много са ти сладки вещичките. Направо....са ти одрали кожата :1062 Пък фенера ти е толкова хубав, че се отказах да показвам моя :plezya se
ЕМИ, стискам палци всичко да е наред и децата да са здрави. И Виктория ми направи едни уши преди няколко дни, но слава Богу, бързо се оправи - този път с Лахесис мутус 30 СН :1044
Аз миналата седмица пак си ходих до Ловеч. Разглеждах стари списания на майка ми и прочетох нещо за закаляването на бебетата. Сетих се за нашите бебчета и за тези, които чакаме, затова си я изрязах и ще ви я напиша.
Хубав ден желая на всички. И добро настроение разбира се :222
http://www.youtube.com/watch?v=j3nBuwOP ... re=related
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,приятелчета!Мисля да ви споделя по какво се запалих вчера.... :)
На Гала гостуваше д–р Папазова и дадоха подробна информация за Шуслеровите соли.Много ме заинтригуваха.Е,да,по–скъпи са от хомеопатичните,но пък...за здравето е !
И сега мисля да ви представя /особено на Верката и Цони/Шуслерова сол за здрави зъби,кости и профилактика на кариеси.Толкова се отчаях когато разбрах,че в устата си имам 8 кариеса :328 по време на мтората си бременност.А преди да разбера,че съм бременна бях на зъболекар и нямах нищо...Та Шуслерова сол№1 и 2са точно за зъбите.Аз съм твърдо решена днес да ги започна,не може повече да седя по зъбол кабинети/като си представите,че пломбата е 50лв :126 :1139 /.
Ако искате ,споделете своето мнение з а този нов начин да опазим здравето си,все още не толкова популярен!
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Хей,момиченца-здравейте :923 Хайде за всички по едно хубаво,гъсто,черно :528 :528 :528 :528 :528 :528 :528
че тъкмо пия,след поредните изядени филийки от бонус/вита този път с масло и акациев мед,а не с люти чушки.Няма да казвам колко са на брой :1062
Цвети-не се приТЕСНЯСвай :1062 нервите ще стихнат и тогава пак започваме както си му е реда.

Ели,браво на вас за купона-наистина от време на време трябва да има такива емоции,за да се зареждат батериите.
Вер-страхотен фенер/нали е такова :roll: /Ти си майстор на фенерите-още по-рано ,когато беше пуснала снимка на летящите,бях очарована.Нали ще ми демонстрираш някога,някъде :954
Ис,благодаря за съвета,ще си взема от това хомеопат.,ами що така да му се не види-щом се отнася за мен-хич не ми се слугува.Ако е за дуги,ще съм досадна и масажи ще правя и компреси и хапчета,ама за мен-ъъ.Аз знам-само глад му е майката,както казваше д-р Емилова,ама нещо не ми е дошла фазата.

ООО,кого виждам-Мари,ей,ама и ти като изчезнеш,че няма появяване.А дано развеселиш обстановката по твоему.
За Фюти,то се знае,тя е тук ,дори и с един емотикон :lol:

Хей мацки-привършвам,че след малко яхвам колелото :1062 отивам при личната да издевателствам за едно направление,после на зъбар,после ще готвя,за домочадието мусака,а за мен има леща от вчера/страхотна стана/и ще спретна на Сиренце крем -супичката с броколи,ама без сметана и мляко,само с гХи.Вчера си вземах много хубаво зелено броколи от магазина.
Ели,само да ти кажа за кистите-ако можеш да направиш по-дълго или гладуване,или поне плодово-чаен режим/10-15-20 дена/ще изчезнат със сигурност.Аз навремето бях оперирана и ми предстоеше втора операция.Докторката ми изписа хормонални таблетки,ако случайно помогнат.Иначе алтернативата беше нож №2.Тогава си хванах "парцалите"и при д-р Емилова във Варна.За 20дена кистата изчезна.Разбира се не казах,че не съм пила лекарствата на гинеколожката.Така че-това е решението.Имах честта тогава с Лидия Ковачева /лека и пръст/да разговарям по телефона и тя ме насочи.Каза ми,че начина на хранене трябва да се промени,иначе всичко е един омагьосан кръг-кистите ще се появяват и появяват....и така.Незнам ползваш ли месо,но то също е голям фактор за образуването им.Защото хормоните с които "тъпчат"живатните ,няма как да се разградят в телата ни и се появяват най-различни такива образувания.Не го казах съвсем научно,но основната идея е тази.Така че успех на всички с подобни проблеми.
Хайде вече хубав ден,че закъснявам! :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

lindorina написа: Хайде за всички по едно хубаво,гъсто,черно :528
Мерси , тъкмо си го пия. :954

valrus, кариесът се причинява от бактерии.
За тези соли само съм чела тук -там , но не много.
Ще ми интересно да споделиш.

mrav4o , честита ти рожденничка!

ellyto, много обнадеждаващ резултат е изчезналата киста! :940

:idea: cchery - издирва се! :idea:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено