Здравейте момичета,
Тук съм за малко. Успях да прочета какво сте писали, но не ми остана време да пиша. Сега използвам 2-те минутки да ви пожелая лека вечер и да пожелая на Мравчо хубав празник и да е жива и здрава малката, много радости и щастливо детство да има!
Лека и утре, ако имам повече време ще пиша!
Черито се издирва....и на мен ми направи впечатление
Още малко време имам да допиша..Исееее боже, боже продължават да ти се исипват една камара гадости на главата. Дръж се, както е казала зори, ако не са трудните моменти, няма как да оценим хубавите неща в живота. А те несъмнено ще дойдат. Сега ще е труден период, но като свърши и започнат да се случват положителни неща, ще се чувстваш добре, че тези трудности са те направили по-силна и по-издържлива.
Зори и за теб много кураж. Знам какво е като се влезе в кофти серия, но си права усмивката лекува и аз се опитвам да правя същото и като направя добро на някой друг, колкото и малко нещо да е после се чувствам доста по-добре. Трудностите са гадни, ужасни и си мислим, че не можем да издържим. След като минат си казваме, че сме щастливи ще сме успели да се справим с перипетите.