Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от Мърмори »

Иска, кураж, мила,всичко ще мине! И на теб много ти се насъбра... :920 :920 :920 Ще се справим със всичко,знам,че ще е така. Ако не са тези трудности как ще оценим всичко хубаво,което предстои да ни се случи? Как ще се научим да сме силни и да отстояваме себе си? Опитвам да се усмихвам въпреки всичко,въпреки всички болести,които ни се стовариха на главата,въпреки ножа,който собствената ми майка ми заби за пореден път в гърба, въпреки семейните ми неразбирателства...трудно се усмихва човек,когато за кратко време му се изсипят една купчина проблеми,но знаеш ли-усмивката лекува. Дори,когато душата ти плаче.Сигурна съм,че ще съумееш да се съхраниш,независимо от всичко. Знаеш ли,когато ми е най-тежко-просто намирам начин да направя нещо добро-става ми някак топло на душата! И ми олеква.
Мацки,не съм чела назад,само мярнах последните 2-3 поста. Затова се обръщам само към Иската. Моля да не ми се сърдите!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Исе,кураж и не се предавай,ще се оправите,не е лесно,но какво да се прави,всичко е за хората.
Мравчо,честита ти рожденичка,нека много да ви радва и да расте щастливо дете.
Поздрави на всички,бягам на работа.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Здравейте момичета,

Тук съм за малко. Успях да прочета какво сте писали, но не ми остана време да пиша. Сега използвам 2-те минутки да ви пожелая лека вечер и да пожелая на Мравчо хубав празник и да е жива и здрава малката, много радости и щастливо детство да има! :954 :954

Лека и утре, ако имам повече време ще пиша!

Черито се издирва....и на мен ми направи впечатление

Още малко време имам да допиша..Исееее боже, боже продължават да ти се исипват една камара гадости на главата. Дръж се, както е казала зори, ако не са трудните моменти, няма как да оценим хубавите неща в живота. А те несъмнено ще дойдат. Сега ще е труден период, но като свърши и започнат да се случват положителни неща, ще се чувстваш добре, че тези трудности са те направили по-силна и по-издържлива.
Зори и за теб много кураж. Знам какво е като се влезе в кофти серия, но си права усмивката лекува и аз се опитвам да правя същото и като направя добро на някой друг, колкото и малко нещо да е после се чувствам доста по-добре. Трудностите са гадни, ужасни и си мислим, че не можем да издържим. След като минат си казваме, че сме щастливи ще сме успели да се справим с перипетите.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Явно нещо не правя като хората :126
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Мравчо честит ви празник, честит рожден ден на Йоси много здраве и безгрижно детство и пожелавам
:1104 :1092 :1090 :1086 :526 :1103
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Сиренце, докато ти прочета поста и си изкарах акъла !!!
Направо......за секунди ми минаха кви ли не мисли ! :???:

Тъжна вест. На колко години си отиде ? Да почива в мир.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
emi-1

Мнение от emi-1 »

МОМИЧЕТА :923 :923 :923
Не съм чела доста отдавна и не ми се иска да се спусна като парашутист,но успях да прочета само последните постове.Просто се отбивам да поздравя всички и да пожелая всички проблеми и проблемчета да се решават бързо...Липсвате ми,но екшъна при мен е доста в повече-ще разказвам като остана малко по-свободна.
Поздрави за всички :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, приятелки....... уф, направо не знам откъде да я захвана.... историята. Защото от миналия четвъртък не съм писала...., че и чела. Понякога......... блях :1052 :1052 се чудя дали може и повече от това, но очевидно е, че отговорът е "ДА"..... Да не ви плаша де :razz: - утре съм си вкъщи, защото съм в болнични с Бели ииии все ще пиша повече..... :lol: :lol: :lol: В момента слушам едно страхотно парче ииииии настроението взе да се покачва право непропорционално с намаляването на виното в чашата ми :1062 :1062 - Holy Diver на Дио!

Видях и Еми тук..... :923 :923 :923

:939 :1075 :824 :956 :824 :1078 :932

Мравчо, честита рожденичка! Имаш повод да се гордееш и да бъдеш щастлива днес! Нека Йоси да расне щастливо и свободно дете!

:939 :1075 :824 :956 :824 :1078 :932
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
emi-1

Мнение от emi-1 »

Черита,как си ...Пишейки името ти,се сещам,че ти си в Софето,пък и не само ти си там.В момента издирваме да закупим апартамент на мои познати-ТУХЛА,ТРИСТАЕН.Ако някои ваши познати продават подобен апартамент,пишете на лични.Оказа се,че комисионните в София на агенциите са повече от убийствени/3,7%/,а това е ужасна сума за цените там.Така,че ще съм благодарна на всякаква помощ.
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Най гадният ми кошмар отново се сбъдна, Алекс я боли ужасно ухо :328
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

ЕМИ :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено