Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от lindorina »

Абе взех да се замислям - аз ли нещо не съм се събудила като прочетох за Еньовден......ама после влезнах в час...............момичета много хубава идея за обща форумна среща. Да, Верка - права си, че то аз съм най-в центъра на нещата :D , ама честно казано по-добрия вариант е някъде на "въздух"
А пък и честно казано това за Черни вит много ми допада - и това, че не съм опитвала прочутото сирене ме изкушава/сигурно конкурира Бри-то. :)

Като прочетох първоначално - реших, че тези дни предлагате да се случи случката; нищо де - и догодина става :954 Аз съм за :524
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Пловдив, Велико Търново, Карлово, Копривщица, възможностите са много!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Мацки, мисля че вече е време да помислим по-сериозно върху бъдещата ни форумна среща. По-нагоре се спрягаше Еньов ден като възможна дата, т.е. 24 юни, но това се пада понеделник и смятам, че не е много удачно.

Вчера с Дани спонтанно подхванахме темата и стигнахме до извода, че дните около 24 май са по-добър вариант. Събират се почивни петък, събота и неделя, т.е. ако се спрем на този вариант ще имаме възможност за 2 нощувки и 3 дена само за нас (така и така се виждаме толкова рядко, така и така ще бием път всички, поне да се накефим максимално). Както обаче се досещате тогава са абитуриентските балове и е твърде вероятно доста от местата да са резервирани от рано. В този смисъл колкото по-навреме си опечем баницата, толкова по-сладко ще ядем накрая.

Смятам, че е добър вариант първо да видим колко човека ще бъдем (нека всеки казва брой възрастни+ брой деца) и така да се ориентираме към някоя хижа, почивен комплекс или каквото и да е.

Междувременно нека всеки сподели място, на което е ходил и има впечатления. Хубаво е да има къде да играят децата и да не е кожодерско.

Хайде! Вие сте!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз съм повече от за с 2+2 човека - за място мисля, че наистина трябва да е нещо около Търново, Габрово/Севлиево, за да е горе долу еднакво отдалечено от Варна и София, от където предполагам ще е по-голямата част от участниците.

Сега не мога повече, по-късно ще се включа пак
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз понеже твърдо съм убедена, че хич не е късно да си организираме тази среща отсега, то заявявам, че нашето семейство ще присъства и датите са екстра - 24, 25 и 26 май! Ние сме 4 души - двама възрастни и две деца.

Моите предложения за място на срещата:

Комплекс "Чифлика" - до Търново. - евентуално ако сме повече хора, настаняването ще е трудно, т.к. в комплекса има малко места, а къщата за гости, която предлагат, се намирала на 500 м от самия комплекс. Но иначе другото е ок. Близостта на Търново предполага, че ще скокнем на Царевец и втората вечер може да пийнем и сръбнем на Арбанаси - вече има достатъчно шофьори, така че главните действащи лица да си пийнат на спокойствие - ще има кой да прибере всички.

Шато "Старосел" - аз обожавам всеки път, който съм била тук. Външният им басейн е с топла минерална вода и ще можем да се възползваме от него. Да не говорим за посещението при откритите от Китов тракийски могили и винения тур с дегустация, който ще си направим. Ноооооооо за варненската група ми се струва далечко.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Старосел е ОК за мен. :)

Датата обаче може да се окаже проблемна именно заради баловете - има деца, които завършват и няма как да не се уважи този техен празник. Така ще има доста от нас, които ще имат желание да дойдат, но няма да могат.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Старосел е ОК за мен. :)

Датата обаче може да се окаже проблемна именно заради баловете - има деца, които завършват и няма как да не се уважи този техен празник. Така ще има доста от нас, които ще имат желание да дойдат, но няма да могат.
Тити, а ти специално имаш ли проблем за тези дати?! Питам и ще питам всеки един по един, за да уточним това - защото може да се окаже и обратното! А за Старосел - много благодаря за разбирането......... :954 :954 ОБОЖАВАМ ГООООООООО! Eто го постигна в моя блог за това уникално място -
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

tita

Мнение от tita »

Аз принципно нямам абитуриенти тази година, така че датите са ОК за мен.

А за Старосел ... знам какъв заряд има мястото, познавах Георги Китов, колеги от Казанлък снимаха тракийската гробница, която той откри там ... тогава бях фотограф, занимавах се с реклама ... еееххх, спомени! :)

Не съм била в шатото, но като гледам снимките ти съм готова да тръгна още сега.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:Аз принципно нямам абитуриенти тази година, така че датите са ОК за мен.

А за Старосел ... знам какъв заряд има мястото, познавах Георги Китов, колеги от Казанлък снимаха тракийската гробница, която той откри там ... тогава бях фотограф, занимавах се с реклама ... еееххх, спомени! :)

Не съм била в шатото, но като гледам снимките ти съм готова да тръгна още сега.
оооооооооооооооооооооо, размечтах се...... да е края на май. :1062 :1062

Тити, абе ти си неподозирана лимонка - колко още свои таланти ще извадиш?! Тази седмица научих 2 нови неща за тебе - ученичка си на Алена, и си фотограф наистина....... А да познаваш Китов, според мен е било привилегия!

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ей ме на и мен.
Аз съм за Старосел с 2 ръце!
Само ще се радвам да помислим за друга дата, защото тези не са ми много удобни поради няколко причнини.
1. Може да имаме панаир на книгата и ако е така просто няма да мога да дойта, А ИСКАМ КАК ИСКАМ САМО АКО ЗНАЕТЕ
2. След 2 седмици се ще стягаме за Гърция и ще ми е малко сложно и с организацията и с финансите :roll:

Да помислим за края на април, началото на май !? Само предлагам разбира се. Една птичка пролет не прави, но ще се радвам да мога да присъствам.
cchery написа:Тити, абе ти си неподозирана лимонка - колко още свои таланти ще извадиш?! Тази седмица научих 2 нови неща за тебе - ученичка си на Алена, и си фотограф наистина....... А да познаваш Китов, според мен е било привилегия!
По темата казвала ли съм ви, че първото ми работно място беше на разкопки и то не при кого да е а при Хенриета Тодорова :954 .
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Момичета,записвам се да ви следя,ние нямаме проалеми нито за дата,нито за място,щом е и с децата идеално ме устройва,НО при нас проблема е,че нямаме кола,та ако ще идваме трябва да измислим нещо
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Публикувай отговор