Захранването за сега е от една ябълка към 11 часа и преди 10 минути салата от домати, краставици, лук и авокадо. За следобед имам и череши, пък до довечера ще умувам какво да е.
Напълно съм съгласна и винаги целта ми е била тази, особено след приема на 12 дни антибиотик...tita написа:Ако ви звучи успокоително, нека не забравяме, че детоксикацията не е диета, та не приемайте така драматично липсата или по-малкото свалени килограми.![]()
Абе, Мими, ти да не си от с.Труд? Че там вчера е имало надпяване, а аз и куп роднини имам тамnaskomimi написа:Вчера нямах възможност да пиша и да ви чета, защото бях на събор. Имахме събор-надпяване и бях от 9 до 21 вечерта сред организаторите и регистраторите и вечерта бях като пребита.
Тъй вярно!Сиренце написа:Абе, Мими, ти да не си от с.Труд? Че там вчера е имало надпяване, а аз и куп роднини имам тамnaskomimi написа:Вчера нямах възможност да пиша и да ви чета, защото бях на събор. Имахме събор-надпяване и бях от 9 до 21 вечерта сред организаторите и регистраторите и вечерта бях като пребита..
Ох, аз по принцип съм много желаеща, но сега погледнах, че се пада в неделя фазата на луната, а милото има рожден ден тогава и няма как. В събота сме на събиране и освен понеделник бих могла, че по-рано много ще ни е нагъсто с детокса. Какво ще кажеш - навита ли си за понеделник да си правим синхронен ПОДzdravez написа:Желаещи за ПОД тази седмица?