Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Нека през юни успеем всичко да изчистим!

Мнение от Сиренце »

Ехеееееее, 2 кг! Мими, ти си рекордьор в сравнение с моите 300 грама :1215 :328 :328 :328 . След два дни зверски глад, това е просто нечовешко! По принцип се тегля след захранването, но тази сутрин се качих на кантара и ...........мотивацията да продължа и днес просто се изпари.
Захранването за сега е от една ябълка към 11 часа и преди 10 минути салата от домати, краставици, лук и авокадо. За следобед имам и череши, пък до довечера ще умувам какво да е.
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте, аз преди детокса бях на плодов ден, после 3 дни детокс, а спрямо 90ДД днес трябва да ми е плодов, но много ще ми станат 6 дни глад, а и днес започна да ми става зле. Та тая супер луна изобщо не е супер - предния месец свалих почти 5 кг от детокса, а сега дамо 3 и то 3 кг за първите 2 дни. От вчерашния ден резултата е -300 гр. Направо ужас. Бях на работа до сега и се обадих на мъжо да ми свари картофи и сега ще нападам. Иначе закусих с един банан и към 11 часа 1 ябълка и 3 натурални фурми, защото нямах сили вече.
tita

Мнение от tita »

Ако ви звучи успокоително, нека не забравяме, че детоксикацията не е диета, та не приемайте така драматично липсата или по-малкото свалени килограми. :plezya se

Аз правих детокс само на 23-ти този месец, а бях решила изобщо да не правя. Да ама на 22-ри забелязах някои симптоми, които във времето на редовните ми ежемесечни детокси бяха отшумяли и дори нямаше спомен от тях. Та, реших че ми е време за детокс. Не съм го правила от февруари може би.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

tita написа:Ако ви звучи успокоително, нека не забравяме, че детоксикацията не е диета, та не приемайте така драматично липсата или по-малкото свалени килограми. :plezya se
Напълно съм съгласна и винаги целта ми е била тази, особено след приема на 12 дни антибиотик... :126 ....................но нали знаеш...все пак сме жени и все се мятаме на кантарчето и се надяваме да имаме още свалени килограмчета...Не знам за другите, но аз лично се възмутих от голямата луна и никаквото сваляне на килограми при нея, защото й се отдаде толкова голямо значение. Два-три дни по новините казваха за това, колко ефектна ще бъде всякакъв вид диета на този ден заради това явление.....Дори мои приятелки, които ме коряха, че се "изтезавам" с детоксикациите, ми се обадиха да ме питат как да направят за един ден детоксикация, защото гледали по новините...Може би затова всички се надявахме, че наистина ще има по-голям ефект, пък то- нищо.
Пък то не се знае - ще видим момичетата с полите и роклите. Ако са ги облекли, ще ни опровергаят. :524

Мърмори
, Бубалина - за вас се отнася - хайде на отчет! :329
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Този месец от към кг май нямаме много ефект,дано обаче прочистването да е по-добро.Аз за двудневен детокс съм -1кг,но да си призная бях на череши и праскови и май подминах единия килограм на ден и не съм гладувала толкова много.Днес обаче се мотивирах и до сега съм на 3 праскови и малко череши и след малко ще хапна салатка,мисля и утре да карам така,че да достигна желаното тегло за лятото.Надявам се супер луната да ни е направила супер прочистване :D .
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

naskomimi написа:Вчера нямах възможност да пиша и да ви чета, защото бях на събор. Имахме събор-надпяване и бях от 9 до 21 вечерта сред организаторите и регистраторите и вечерта бях като пребита.
Абе, Мими, ти да не си от с.Труд? Че там вчера е имало надпяване, а аз и куп роднини имам там :) .
zdravez

Мнение от zdravez »

Здравейте! Да се запиша след детокса :сутринта кантара показа 71.600кг. :222 Доволна съм -1.700кг. Много искам да видя скоро 6-чката на кантара.Желаещи за ПОД тази седмица?
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Сиренце написа:
naskomimi написа:Вчера нямах възможност да пиша и да ви чета, защото бях на събор. Имахме събор-надпяване и бях от 9 до 21 вечерта сред организаторите и регистраторите и вечерта бях като пребита.
Абе, Мими, ти да не си от с.Труд? Че там вчера е имало надпяване, а аз и куп роднини имам там :) .
Тъй вярно! :222 Е, снахица съм тук, иначе съм от далечната Силистра, ама какво да се прави - късмет.....
А като говорим за събора ей сега се върнах от хорото, че ме изядоха комарите....ама нямате си идея какво ми костваше и вчера, и днес да душа тези кебапченца и цацички, а за биричкатааааааа :1211 , утре ще си гаврътна една малка с удоволствие. По принцип винаги на втория ден също се стискам с яденето, но този път имам страшно много неща от онзи ден и ще трябва утре да се ядат - то курбанче, то кебапче, то чушчицата, то кексче....и да не забравим - бираааааа
А иначе не знам на какво се дължи, но и днес съм със страшно разстройство, дори по-зле от трите дни на детокс, а днес няма ансол....не знам дали да се притеснявам вече...уж се захраних нормално, ама...Да пия ли някакво прахче да не се обезводня, а? Или на днешния ден на захранване да не се тровя? Изстисках си половин лимон и го изпих, но нямам ефект.... :roll:

zdravez написа:Желаещи за ПОД тази седмица?
Ох, аз по принцип съм много желаеща, но сега погледнах, че се пада в неделя фазата на луната, а милото има рожден ден тогава и няма как. В събота сме на събиране и освен понеделник бих могла, че по-рано много ще ни е нагъсто с детокса. Какво ще кажеш - навита ли си за понеделник да си правим синхронен ПОД :) или си държиш на фазата на луната?

Прегръдки на всички за много хубава, спокойна и прохладна вечер от мен! :922
ellyto

Мнение от ellyto »

Наскомими, понякога слабителното действие на ансола е по-продължително време. Препоръчвам ти да пиеш чай от джоджен, той има запичащо действеи. Пий повече течности и ще се оправиш.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Хм, явно повечето от нас са във ваканционно настроение и нито им се детоксва, нито им се пише.
Само че аз детоксвах. Не го бях правила от няколко месеца както си му е реда (някакви бегли опити само), но този път бях примерна, макар и само за 2 дена. Резултат- 2 кг. Ама не им се радвам много-много, защото опита показва, че това е най-преходното нещо на света :1062 Като се има предвид и това, че заминаваме скоро на почивка, където силно се надявам да ни готви някой не много добър готвач...,надявам се като се върна да съм си все на тез' кила.
С две думи, луната беше супер..., супер...,колко да е супер...абе не си влязох в роклята ! :126 Значи не е била достатъчно супер!
Сърдита съм й ! И затова другия месец пак ще детоксвам, за да я дразня!

Бубе, ти какво ще кажеш? :222
Заключено